top of page

Over Stal Elbers

Kennis en kunde

Bij Stal Elbers staat het welzijn van uw paard voorop. En daarvoor zetten wij al onze kennis en kunde in.Stal Elbers is in 2003 opgericht door Maartje Elbers. Op ca 6 hectare zijn alle faciliteiten aanwezig: ruime boxen, grote poetsplaatsen en een rijbak met een zeer goede bodem, die ongeacht het weer altijd berijdbaar is. In de paddocks en weides kunnen de paarden vrij bewegen. Ook is er een stapmolen aanwezig.

Professionele begeleiding op elk niveau  

Stal Elbers onderscheidt zich van andere pensionstallen door het professionele niveau van begeleiding en verzorging. Maartje Elbers heeft de opleiding Kaderfunctionaris Paardensport gevolgd aan het gerenommeerde opleidinginstituut in Deurne (gediplomeerd in 2000) en dit zorgt ervoor, in combinatie met haar jarenlange ervaring, dat paarden en ruiters de meest optimale begeleiding krijgen, op elk niveau!

 

Door de verschillende stages (bij o.a. Stal Hexagon en Leida Strijk) waarbij Maartje in aanraking kwam met verschillende manieren van rijden, heeft ze haar eigen manier gevonden. Maartje blijft zich ontwikkelen door regelmatig lessen te volgen bij Pauline van Nispen en incidenteel bij Joyce Heutink en door het volgen van clinics.

Op Stal Elbers worden dressuurlessen gegeven van B tot en met Lichte Tour. Doordat Maartje bevoegd is te jureren tot en met M2 kan zij als geen ander uitleggen waar een jury op let.

Een fijne sfeer!

Niet alleen de paarden moeten het naar hun zin hebben, maar ook de eigenaren.

Stal Elbers houdt bewust het aantal boxen laag. Deze setting garandeert de juiste aandacht en zorg.

bottom of page